Full View
Lignende varer
350ml bærbar elektrisk trådløs mini-frugtblender og juicer - perfekt til på farten!
1 solgt
DKK255.36DKK349.61
farver : Lyserød


Mængde :
Rapport
Inkluder krænkelse af ophavsretGratis standard forsendelse. Se detaljer
Estimeret mellem Sat, Nov 15 og Thu, Nov 20
Du kan returnere produktet inden for 30 dage efter modtagelsen. Se detaljer
Shop med tillid
Penge-tilbage-garanti
Få den vare, du har bestilt, eller dine penge tilbage. Få flere oplysninger
About this item
Seller assumes all responsibility for this listing.Varenummer: 29429083
Item specifics
Item description from the seller
Buyer Questions & Answers
1.How many blades are the product?
Answer: 4 blades. The 2 blades are the old version, and we have updated the product.
2.How many colors does the product have?
Answer: white and pink. All are in stock and can be shipped quickly.
3.Does the product have CE certification?
Answer: Yes
4.Can dropshipping?
Answer: Yes. You only need to provide the correct information.
5.any discount?
Answer: There is usually a discount for buying five or more in one order. Please contact us for details.
6.Can the logo be customized?
Answer: Yes. But you need to buy a lot of quantities at once.
7.Is there a new version?
Answer:The manufacturer's name is 3life. 2000 mAh is a knockoff version, any counterfeit product is dangerous and will be punished.
8.Is the bottle glass?
Answer:No, it's clear plastic, it's eco-friendly and heat-resistant. BPA free
















Videoer
Videos for this product









